Uvjeti korištenja Igre

BombaIgre.com posjetiteljima u dobroj namjeri pruža sadržaj zabavnog karaktera. Svi posjetitelji stranice imaju pravo besplatno koristiti sadržaje portala ukoliko time ne krše pravila korištenja.
BombaIgre.com objavljuje sadržaj u dobroj namjeri. Sav sadržaj portala koristite na vlastitu odgovornost i portal BombaIgre.com se ne smatra odgovorinim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem tog sadržaja. Sadržaj na portalu moguće je promijeniti bez prethodne najave.
BombaIgre.com može sadržavati poveznice na druga web sjedišta. Poveznice na druga web sjedišta objavljena su u dobroj namjeri i BombaIgre.com se ne smatra odgovornim za sadržaj na tim web sjedištima.
Portal BombaIgre.com štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri. Portal će koristiti dobivene podatke korisnike u dobroj namjeri, te podatke neće distribuirati niti prodavati trećoj strani.
BombaIgre.comnije ni na koji način odgovoran za sadržaj koji objavljuju posjetitelji portala.
Na portalu BombaIgre.com prikazuju se oglasi oglašivačkih tvrtki treće strane. Te tvrtke mogu koristiti informacije (ne uključujući vaše ime, adresu, email adresu ili telefonski broj) o vašim posjetama ovome web sjedištu kao i drugim web sjedištima u svrhu prikazivanja odgovarajućih oglasa koji bi vas mogli zanimati.
Google, kao pružatelj oglasa treće strane, koristi kolačiće za prikazivanje oglasa na ovome web sjedištu. Google koristi DART kolačić radi prikupljanja informacija za prikazivanje oglasa koji bi vas mogli zanimati na ovome i drugim web sjedištima. Korisnici se mogu isključiti od korištenja DART kolačića tako da posjete slijedeći link http://www.google.com/privacy_ads.html.